Picknickrugzakken in Ronse

Picknickrugzakken in Ronse

De toeristische dienst van Ronse ontwikkelde twee picknickconcepten waarbij vanaf dinsdag 20 augustus '24 picknickrugzakken met smakelijke streekproducten op te halen zijn. Fijnproevers kunnen kiezen uit twee locaties.

1. Belevingscentrum Hoge Mote

Haal in het belevingscentrum Hoge Mote jouw picknickrugzak op, samengesteld door Proxy Delhaize Obelisk. Op de binnenkoer vind je twee stevige picknickbanken met parasols in een kleurrijk geheel. Of ga zelf op zoek naar de ideale lunchplek in het charmante centrum.

2. Muziekbos

Geniet bij horecazaak Boekzitting van een picknickarrangement en ga met jouw heerlijke lunch op pad in ons buitengewone bos en bots zelfs op een mysterieuze Geuzentoren. We moedigen bezoekers aan om hun voertuig te parkeren aan de kerk van Louise-Marie en te stappen naar Boekzitting. Deze horecazaak ligt op onze natuurwandeling in het Muziekbos.

Deze picknickrugzakken dienen besteld te worden minstens 2 dagen vooraf via de website www.visitronse.be
Ze zijn beschikbaar van mei tot september. Picknickplaatsen kan je vinden via deze link.

Nog een paar tips:

➥ Download onze complete reisgids van de Vlaamse Ardennen met 17 routes.
Drie gevarieerde stadswandelingen in Ronse: Kunstroute met street-art, art-deco wandeling met zoektocht, klassieke stadswandeling.
➥ Verblijf in het prachtig vakantiehuis 'Le Bonheur de Louise' aan de kerk van Louise-Marie.

Bekijk onze reisaanbiedingen ...

  • Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

    Vlaamse Ardennen 3 dagen in 3* hotel

    Hotel Country Lodge Moriaanshoofd ligt in Mullem, Oudenaarde, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Je geniet er van een ruim aanbod aan wandel- en fietsmogelijkheden. Inclusief half pension, fiets- en wandelroutes.
    va.€ 225 - Boek nu

Als eerste onze promoties ontvangen?

Mis geen enkele van onze exclusieve aanbiedingen en last-minutes.

Deel deze info